az Initiale kft. bemutatja: Exprimate Communication
Promocionális tárgyak
exprimate_colors

A promocionális tárgyak egy cég vagy ennek termékeinek/szolgáltatásainak népszerűsítésére szolgálnak. Az ügyfél gyakran saját ízlése és megszokás alapján válogatja ki a promocionális tárgyait, ami oda vezet, hogy minimális hatásuk lesz, más szóval a kiadott pénz erre a módszerre csak pénzpazarlás, amelyet nem szabadna megengednie a jelenlegi körülmények között.

Meg kell értenünk, hogy már nem vagyunk abban a korban, amikor elegendő volt golyóstollra vagy gyújtóra nyomtatni a cég nevét és telefonszámát. A fogyasztó gyakran kap ilyen promocionális tárgyakat. Hogyha megkérdeznénk, hogy milyen golyóstollak vannak a birtokában, biztos, hogy nehezen tudna válaszolni. Ez nem azt jelenti, hogy a golyóstollak vagy a gyújtók nem megfelelő promocionális tárgyak, de gyakori használatuk, hatékonyságuk erodálásához vezetett. Csak olyan célokra érdemes használni őket, amikor nem megszokott funkciójuk nyilvánul meg (például a golyóstoll egy konferencia mappa összefogójaként működhet).

A minőség mellett fontos az ár is. Mivel vállalkozásunk a szabad piac elveit követi, az érdeklődők rendelkezésére bocsájtjuk árainkat. Megtekintheti itt. Továbbá online lapozhatja az Initiale Virtuális Katalógusát, így meggyőződhet, hogy a választott tárgyak a legmegfelelőbbek.
 
Promocionális tárgyak a klasszikus reklámeszközök helyett
  • Funkcionalitás
  • A promocionális tárgyaknak kettős rendeltetésük van: amellett, hogy a cég üzenetének hordozóiként működnek, egyben közhasználati tárgyak is, amelyeket az ügyfelek és a potenciális ügyfelek nap mint nap használhatnak.

  • Hosszantartó hatás
  • Mindennapi használatuk során, hosszabb életük van, így az üzenet hatása hatása tartósabb, elérhet a célcsoport egy tágabb köréhez is.

  • Objektivitás
  • A promocionális tárgyak hozzájárulhatnak egy megbízható és objektív márka kialakításához, hiszen legtöbbször az üzenetet cégen kívüli, személyek hordozzák.

  • Alacsony költségek
  • A promocionális tárgyakkal történő népszerűsítési akciók sokkal kevesebbe kerülnek, mint a reklámok a médiában. A célközönség jobban elérhető, ez azt jelenti, hogy a hatás nélküli üzenetek száma kisebb, mint amekkora a hagyományos népszerűsítés esetében, mint amilyen a nyomtatott vagy audiovizuális médiumokban való megjelenés.