az Initiale kft. bemutatja: Exprimate Communication
Online PR
Online PRAz online PR az internetes médiumban történő közkapcsolati tevékenységet jelenti. A webes technológiák fejlődése által az online PR lehetőségei megsokszorozódtak, a web 2.0 megjelenése valóságos robbanást idézett elő ezen a területen.
Az új média alkalmazásai különböző közkapcsolati taktikák gyakorlatba ültetésével egy erős és hatékony online jelenlétet tesznek lehetővé.

A digitális korban, ahol olyan szavak uralkodnak, mint a blog, RSS, szociális háló, videocast, podcast, PageRank, tartalomgenerálás, messenger, citizen journalism, kűtyű, stb., a cégnek két lehetősége van: vagy hanyagolja az egészet, vagy viseli a következményeket. Vegyük példaként a következő eseteket:

  • Történik egy munkabaleset. A szomszédban lakó fiú egy negatív bejegyzést fog közöl a történtekről a saját blogján, még mielőtt a helyi napilap vagy televízió riporterei tudomást szereznének az eseményről
  • Egy új terméket dobott piacra a cég. Még el sem érkezett minden elárusítási pontra, a Twitter felhasználók máris a hiányosságairól írnak

Hogyan állíthatja meg a negatív hírek terjedését az online környezetben, amelyek ártanak az Ön vállalkozásának?

Válasz: nem állíthatja meg, de megvan a lehetőség a megelőzésükre, arra, hogy enyhítse a negatív hatásukat, vagy adott szintig ellenőrizhesse ezeket.

Az Exprimate Communication online PR szolgáltatását igénybe véve, egy erős és hatékony online jelenlétre számíthat, ami a weboldalt látogatók számának a növekedéséhez vezet, ugyanakkor lehetősége lesz rá, hogy megelőzze az esetleges válságokat, amelyeket az egyre nagyobb számú új media felhasználók idéznek elő.

Ajánljuk a keresőoptimalizálással és oline PR-al foglalkozó brandünket, ha további információt szeretne ebben a témában: SEOmarketing.ro