az Initiale kft. bemutatja: Exprimate Communication
Sajtófigyelés
SajtófigyelésA sajtófigyelés szolgáltatásunk révén ügyfelünk sajtómegjelenéseit követjük nyomon a helyi sajtóban, egyedi felkérésre, az országos sajtóban is, továbbá elemezzük a megjelent híranyagokat. Az ügyféllel közösen meghatározzuk azokat a kulcsszavakat, amelyeket követni fogunk. Például: a cég neve, a cég fő tevékenysége, egy céges rendezvény neve, konkurens cégek nevei, stb.

Amit figyelni fogunk: nyomtatott sajtó (napilapok, hetilapok, mellékletek), helyi rádióállomások, amelyek informatív jellegű műsorokat sugároznak, helyi televízió-csatornák, Maros megyei internetes portálok. Ezáltal ügyfelünk napirenden lesz a médiában fellelhető információkkal, amelyek a cég tevékenységéhez kapcsolódnak, megismeri a konkurens cégek médiában népszerűsített tevékenységeit, és tudomást szerez a helyi média szervezethez való viszonyulásáról.

A sajtófigyelési tevékenység végén egy dokumentumot és egy archívumot fogunk készíteni ügyfelünknek a megjelent sajtóanyagokból. A dokumentum tartalmazni fogja a megjelent sajtóanyagok összességét, azok elemzését, valamint a cég imidzsére való hatásukat. Az archívumban elérhetők lesznek a megjelent cikkek fénymásolatai, a televízió- és rádióműsorok hanganyagainak felvétele, amelyek megjelentek az ügyfelünk szervezetéről a médiában.