az Initiale kft. bemutatja: Exprimate Communication
Sajtóközlemény
SajtóközleményA sajtóközlemény a sajtó tájékoztatásának legelterjedtebb módszere, amely segítségével széles körű közönség fele közölhetünk információkat. A sajtósok felhasználhatják, hogy további információkat igényelhessenek egy cikk megírásához, vagy belefoglalják televíziós, rádiós műsoraikba.
A sajtóközlemény megírásakor a legfőbb cél az, hogy a vállalati üzenetet hírértékű információvá alakítsuk, hogy megfeleljen a sajtó elvárásainak, legyen szó egy vállalati évfordulóról, vagy éppen egy új termék bemutatásáról. A sajtóközleményt oly módon szerkesztjük meg, hogy a médián keresztül eljusson a kívánt célközönségekhez.

Ha igénybe veszi szolgáltatásainkat, egy kommunikációs szakember által szerkesztett információt fogunk elküldeni, amely betartja a sajtóközlemény tartalmi és formai követelményeit. Így a maximális hatást érheti el a célközönség körében. Megkíméljük a sajtóközlemény megszerkesztésének gondjaitól, ha Önnek nincs erre szakképzett alkalmazottja. Biztosítjuk Önt, hogy az Exprimate Communication-on keresztül az üzenete célba fog érni!