az Initiale kft. bemutatja: Exprimate Communication
 
Közkapcsolati (PR) kampány
Közkapcsolati (PR) kampányA közkapcsolati kampányok célja egy vállalat, szolgáltatás vagy termék imidzsének építése és megerősítése. A PR kampány ennek a kommunikációs ágazatnak a sajátos eszközein alapszik.
Bővebben...
 
Kommunikációs stratégia
Kommunikációs stratégiaA kommunikációs stratégia egy hosszú távú cselekvési terv, mely segítségével a vállalat elérheti a közkapcsolati tevékenységekre, reklámra és más népszerűsítési tevékenységekre vonatkozó céljait.
Bővebben...
 
Sajtóközlemény
SajtóközleményA sajtóközlemény a sajtó tájékoztatásának legelterjedtebb módszere, amely segítségével széles körű közönség fele közölhetünk információkat. A sajtósok felhasználhatják, hogy további információkat igényelhessenek egy cikk megírásához, vagy belefoglalják televíziós, rádiós műsoraikba.
Bővebben...
 
Sajtótájékoztató
Conferinţă de presăA sajtótájékoztató egy másik módszer, amely révén egy szervezet kapcsolatot tarthat fent célközönségeivel, a tömegkommunikációs eszközök révén. A sajtótájékoztatón a szervezet képviselői tájékoztatják a médiát, és ezáltal célközönségeiket.
Bővebben...
 
Sajtófigyelés
SajtófigyelésA sajtófigyelés szolgáltatásunk révén ügyfelünk sajtómegjelenéseit követjük nyomon a helyi sajtóban, egyedi felkérésre, az országos sajtóban is, továbbá elemezzük a megjelent híranyagokat. Az ügyféllel közösen meghatározzuk azokat a kulcsszavakat, amelyeket követni fogunk.
Bővebben...
 
Belső kommunikáció
Belső kommunikációA szervezeti kultúra fejlődésében valamint a cég sikerében fontos elem a cég alkalmazottainak egysége. Külföldi kutatások szerint, a legfontosabb tényező egy vállalat sikerében a belső kommunikáció.
Bővebben...
 
Online PR
Online PRAz online PR az internetes médiumban történő közkapcsolati tevékenységet jelenti. A webes technológiák fejlődése által az online PR lehetőségei megsokszorozódtak, a web 2.0 megjelenése valóságos robbanást idézett elő ezen a területen.
Bővebben...
 
Felelősségvállalás
Responsabilitate socialăA vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) a XXI. század egyik legnagyobb kihívása, amelynek célja a társadalmi értékek beültetése az üzleti tevékenységekbe. Egy olyan tevékenység, ami menedzsmentet igényel, és támogatja a vállalati stratégia megvalósítását.
Bővebben...
 
Rendezvényszervezés
Organizare evenimenteA kapcsolatok kialakításában nagyon fontos szerepük van a rendezvényeknek. Szeretne egy új terméket bemutatni, vagy egy nagyon fontos pillanatot szeretne megünnepelni cége életéből? Azonban nincs ideje és megfelelő ismerete, hogy megszervezzen egy rendezvényt?
Bővebben...