az Initiale kft. bemutatja: Exprimate Communication
Logótervezés
A logo egy szimbólum, amelynek formája, színe és tartalma (néhány szó) van, amely egy márkát jelenít meg. Az alap, amelyre fel lehet építeni egy szervezet, egy termék vagy egy szolgáltatás identitását. Azt is mondják, hogy a logó a márkaidentitás kapuja.
A márkahírnév és -elismerés az azonosítástól kezdődik, az azonosítás pedig a használt szimbólum egyszerűségétől és kifejezőerejétől függ. A folyamatos használat és kitétel következtében, a szimbólumok könnyen felismerhetővé válnak, olyan megszokott formákká, amelyeket értelmezés nélkül is megérthetünk. Egy egyszerű szöveget, mint amilyen a cég neve vagy terméke, nehezebben fogunk fel, mint egy logót, mert asszimilálunk kell a tartalmat, azonban a szöveg magában nehezebben értelmezhető az agynak, mint a forma-szín egység.
Legyen szó újonnan megjelent cégről, vagy csupán fel akarja pezsdíteni az adott márkát, az Exprimate Communication a leghatékonyabb megoldásokat kínálja a logó megtervezés terén. A design és a márkázás terén szerzett jelentős tapasztalatunk garantálja, hogy egy valóban kifogástalan szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.